Nice to meet you.


Wie ben ik?

Hiya, mijn naam is Catje.
Ik ben een sarcast in hart en nieren, klunzig en onhandig.

Owja, mijn grote liefde is KOFFIE!


Zelf ben ik aan het jongleren en balanceren tussen:
Net getrouwd zijn, een goede *kuch* vrouw zijn,
werk, bloggen en mijn PTSS. 

Ik ben werkzaam in de horeca & in mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan familie, vrienden & natuurijk mijn lieve man.

Sinds een paar jaar heb ik te horen gekregen dat ik PTSS heb.

Bepaalde gebeurtenissen hebben hier aan meegeholpen. Ik kan moeilijk dingen los laten en vind het ook erg moeilijk om mensen niet 375 verschillende kansen te geven. Een mooie eigenschap maar ook wel een beetje een valkuil. Dit jaar ben ik erachter gekomen dat dingen van het verleden me toch een beetje begonnen in te halen. Met als gevolg dat ik weer in therapie ben gegaan. Soms erg zwaar, maar het helpt zeker. 

Samenwonen, Trouwen. 

Allemaal erg nieuw, spannend maar hé let's face it: ook verwarrend. Het is een weg vinden in je nieuwe leven, waar je niet langer ''ik'' maar ''wij'' bent geworden. En dan ook nog in combinatie met de roezemoes eromheen? Pfffffff.... tja zo raak je wel verslaafd aan koffie. Het is soms awkward, spannend & leuk tegelijkertijd.

Langzaam maar zeker,

probeer ik hier mijn weg in te vinden. Natuurlijk zijn er ook serieuze momenten bij, maar ik vind het vooral belangrijk om overal de humor van in te kunnen zien. Een beetje mijn eigen versie van:

Hoe overleef ik mezelf.