''Be strong. Be fearless''

De afgelopen dagen ben ik voornamelijk bezig geweest met wachten. Wachten op meer informatie, wachten in het ziekenhuis voor de controles, wachten in de telefonische wachtrij. Wachten, wachten, wachten & uiteindelijk ben je nog geen stap verder.

En dat frustreert enorm. In Dear Diary heb ik verteld dat ik onlangs ben gediagnosticeerd met ITP. Nu is wachten op hoe de ziekte zich gaat ontwikkelen, of de medicijnen werken en that's it. Ondertussen loop ik nog steeds rond met blauwe plekken waar je U tegen zegt, heb ik pijn en last van de bijwerkingen van de medicijnen. Erg vervelend allemaal. 

Voornamelijk ben ik nu dus aan het focussen op de dingen die ik wel kan. Fysieke druk veroorzaakt al een plek, zelfs lopen al. Dus voornamelijk ben ik te vinden achter de computer en probeer ik lichte werkzaamheden te verrichten. Iets wat ik niet gewend ben en wat ook anders is voor me. 

Dagen worden voornamelijk gevuld met veel koffie en veel bezoek.
Collega's hebben een enorme bos bloemen gestuurd die de kamer volop kleur geven. Als ik iets in huis moet hebben dan zijn het wel planten en bloemen.

Van mijn lieve vrienden heb ik een kleurboek gekregen en kleurpotloden om me bezig te houden, iets wat lichamelijk niet al te veel druk legt en waarschijnlijk ook om me kalm te houden ;).
Ondanks alles is het besef van de liefde en steun zééér aanwezig. 
En daar ben ik onwijs dankbaar voor.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.