Waar blijft de tijd?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik achter de laptop heb gezeten. Na het werk had ik nog weinig energie over om ook maar iets te doen aan de site of aan mijn blog. Natuurlijk is dat gewoon okay, maar ik had niet echt in de gaten dat we inmiddels alweer drie weken verder waren.

En eigenlijk is er ook vrij weinig gebeurd in de afgelopen drie weken. Natuurlijk waren er de nodige therapie sessies, werk en daarnaast een paar sociale activiteiten met familie. Helaas moest ik Halloween zelf werken, dus hebben we besloten met de vrienden dat wij aankomende donderdag Halloween gaan vieren. En dat kan gewoon, lekker puh.

Wat heb ik nu eigenlijk gedaan?

Deze vraag stelde ik me vandaag aan mezelf. Nou. Niks dus.
En stiekem baalde ik daar weer van. Ik had hele mooie beloften aan mezelf gedaan, maar uiteindelijk niks van waar gemaakt. Waarom niet? Omdat het soms ook helemaal okay is om even tijd voor je eigen te nemen. De afgelopen maanden heb ik een echte ''soul-search'' gedaan en daar mag ik nu gerust een pauze van nemen. Volgende maand is het de feestmaand en daar gaat al genoeg energie naar toe. 

Kortom: mijn leven is het moment dus eigenlijk harstikke saai. 
En om eerlijk te zijn: dat bevalt op het moment prima ;)!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.