I'm superwomen! Maar niet na een enge film.


You're a strong independent women, who doesn't need a man. Je bent sterk, onverslaanbaar en wijkt voor niets uit. Jij bent een SUPERVROUW!

Behalve dan wanneer je om 20.30 een enge film gaat kijken. Dan is een dekentje, een kussen & je kerel je beste vriend. Gisteravond was zo'n avond. Annabelle Creations gingen we kijken en ik kan je vertellen:
ik heb 80% van de film niet gezien. Terwijl ik degene was die opperde om hem te gaan kijken. Het wordt vroeger donker, het wordt kouder en het is bijna Halloween. Beter kon het niet worden vond ik.

The Exorcist.

Vroeger had ik al een liefde voor horror films. Het begon allemaal met: The Exorcist. Mijn ouders en oudere broer en zus hadden hem gekeken en ik vond dat ik oud genoeg was om hem ook te zien. Na dagenlang zeuren (met hulp van mijn zus) had ik mijn ouders eindelijk zover. Ik mocht hem ook zien. Ik was stoer op dat moment. 's Avonds in bed? Niet meer zo stoer..
Nachtenlang heb ik dat meisje naast mijn bed gezien en heb ik geen oog dicht gedaan. En daarmee begon mijn liefde.
Kan ik nachtenlang niet slapen? Dan was het een goede film.

Mijn man is er niet zo bang voor. Het is allemaal niet echt en ondanks dat ik dat ook dondersgoed weet, kan ik het niet helpen om bij elke kraak en geluid te denken dat er iets is.
Bij IT heb ik bij een scène mijn man bijna een blauw oog geslagen omdat ik zo erg schrok, dat ik om mij heen sloeg. Nee, mijn man is er niet zo'n fan van. Mede ook omdat hij de komende nachten wakker gemaakt gaat worden, omdat ik weer eens naar het toilet toe moet. *klik* Lampje aan, Schaaaaaaaat?

Ik weet het dondersgoed en toch besluit ik eens in de zoveel tijd om weer eens zo'n film op te zetten. Niet in mijn eentje, zo dom ben ik inmiddels niet meer. Maar het geeft gewoon een *kick*. Een keer heb ik het in mijn hoofd gehaald om in mijn eentje een horror film te gaan kijken. Gelukkig had ik de hond bij me maar toen we allebei met onze kop in het plafond zaten vanwege een schrikmoment en ik vervolgens bij hem in de mand heb gelegen, besloot ik dat ik dat noooooooit meer zou doen.

Dus ja, I am a strong independent women, maar niet na zo'n film.
Dan ben ik iemand die vraagt of je alsje, alsje, alsjeblieeeeeft mee gaat naar de gang, zodat ik niet bang op het toilet zit.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.