Hello Autumn.

WHAAAAAAA!!!!!!!

YESSSSSSSSS, het is herfst!!!!!!
Zo dat is er ook ff uit. Enthousiast ben ik hé? Is niet altijd zo geweest hoor ;)! Vroeger toen ik nog Kwekkelientje werd genoemd, had ik een hekel aan de herfst. 

Het wordt namelijk koud, de dagen worden korter en het weer wordt gewoon bléh.
Hier kon ik dus gewoon echt neerslachtig van worden. Het liefste wilde ik een winterslaap gaan houden tot de lente begon.
Maar nu niet meer, no ma'am.
Vandaag begon ik zelfs te waarderen. De bladeren die verkleuren, het is zo mooi. Het is iets kouder als normaal ( behalve dit jaar dan, what's going on?), maar nog wel warm genoeg om even lekker te gaan wandelen of te fietsen (haahahah fietsen...) en als je thuiskomt kan je lekker genieten van warme chocomel of koffie. Gewone koffie dan hé. Voor mij geen pumpkin spice latté shizzle. Gewoon koffie.

This is Halloween!

En natuurlijk het allerbelangrijkste: HALLOWEEN!!!!! MIJN ALLERLIEFSTE FEESTDAG!!!! Okay nu ben ik echt klaar met schreeuwen. Maar het is echt zo. Al een maand van te voren beginnen bij mij de kriebels. Pompoenen kerven, versieringen, YES YES YES!!!
Helaas is het nog niet zover, maar ik sta bekend om mijn geduld. *kuch*.

Het voelt als een nieuw begin.

Maar dan echt hoor. De afgelopen maanden is er ontzettend veel gebeurd, maar ik heb echt gevoel dat het vanaf nu berg opwaarts gaat. Natuurlijk zullen er nog de nodige struggles zijn maar ach, het moet niet al te saai worden in het leven hé ;).


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.