Identiteits crisis.


Heel af en toe weet ik het gewoon niet meer.

Ondanks dat het bloggen en schrijven steeds beter af gaat, gaat het me niet snel genoeg. Ik wil meer en ik wil het nu, Plus: Is dit wel echt wie ik ben? Past dit wel bij mij?

Natuurlijk werkt het zo niet in het leven en dat besef ik ook heel goed. Maar af en toe heb ik toch van die dagen dat ik denk: Dafuc ben ik toch eigenlijk aan het doen. Dit is niet zozeer omdat ik niet trots ben op wat ik tot nu toe heb bereikt, maar omdat ik bang ben. Een nieuwe weg inslaan is altijd ontzettend eng.

Eigen huis.

Sinds een paar maanden hebben we ons eigen huisje. Weg onder de beschermende vleugels van onze moeders. Nu moeten we het toch echt zelf doen. Ondanks dat ik het super leuk vind heb ik toch wel heimwee naar huis toe. Even vragen aan mama wat zij er van vind. En ga nu niet liegen dat jij dat nooit hebt ;). 

Terwijl zij mij juist zal vertellen dat ik het zelf moet uitzoeken en dat ik donders goed weet wat ik wil & hoe ik het voor elkaar moet krijgen. Maar wat nu als het toch stiekem heel eventjes niet meer weet?


Laat het dan ook gewoon eventjes los.

Ik vind het op dat soort momenten lekker om even een stuk te gaan fietsen. Een sauna te pakken of ongegeneerd een film te kijken languit op de bank. Niet altijd het antwoord weten is niet zo erg, maar je aan dat gevoel vast klampen juist wel. Neem een stapje terug, neem wat adem en focus je op iets waar je op dat moment wel wat mee kan. Zo zie je dat je meer energie krijgt en motivatie voor de overige dingen.

Vrouw van.

Nog steeds heb ik zelf geen idee hoor. Op het moment ga ik maar gewoon zijn waar ik op dit moment bekend mee ben. Vrouw van zijn, een goede vriendin voor mijn naaste en de rest zie ik wel. Wat komt, dat komt en anders maar niet.

Dan gaan we gewoon iets anders proberen :).


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jeanine Kranendonk Suiker
2 jaar geleden

Die identiteitscrisis herken ik wel. Toen ik net met mijn blog begon was dat onder een andere naam en in het begin schreef ik vooral nog columns over het moederschap, maar ik kwam er al snel achter dat dit niet het enige was waar ik over wilde bloggen. Nu bijna 5 jaar later denk ik dat ik wel (bijna) de juiste koers gevonden heb. ;-) Veel succes met de reis naar het vinden van jouw koers! <3