I need coffee.


God help me.

Terwijl manlief nog ligt te slapen, zit ik al aan mijn derde bak koffie. Inmiddels is het al 05:02 in de ochtend. Oorzaak? Tandpijn. Godzijdank heb ik nog wat Tramadol liggen. Geintje ;).

But all jokes aside, wat is een mtherfker is dat zeg. Gelukkig moest ik toch al vroeg opstaan omdat ik gister de tandarts first thing in the morning had gezet.. Ik ben uit bed gesneaked zoals je normaal alleen kan doen als je de ''walk of shame'' gaat bewandelen, heb het koffie apparaat een flinke knuffel gegeven en asprines geslikt alsof het smarties waren. Gelukkig ben ik wel gewend aan slapeloze nachten.

Hij slaapt als een os.

In al die tijd is hij nog maar 4x wakker geworden. Perongeluk hoor, ik heb hem nog nooit bewust wakker gemaakt. Het is fijn als er iemand voor je is, maar af en toe is het juist ook heel fijn om die momenten van je eigen te houden. Dan erbij vind ik dat hij het soms al zwaar genoeg heeft met mij. Hij verdiend een beker. Of een gouden sticker.

Poetsen, koffie, repeat.

Wat dan ook nog handig is, is dat ik om 04:00 de vaatwasser al heb uitgeruimd, folders heb doorgespit, de nodige mails heb beantwoord. Ik heb nog net niet de stofzuiger tevoorschijn gehaald. Toch wel handig, zo vroeg wakker zijn.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.